середу, 15 листопада 2017 р.

Міжнародний день толерантності


                 
   Людям, що живуть у сучасному світі, де інтереси країн і Декларація принципів толерантності.У пам`ять про цю дату щороку 16 листопада відзначається День толерантності. Долучилися до цієї події і учні 9 класу Запорізького Академічного ліцею. Бібліотекар відділу документів з гуманітарних наук, при якому діє Центр європейської інформації, розповіла історію виникнення цього свята і що означає бути толерантною людиною.  Учні взяли участь у іграх "Чим ми схожі?", "Біла ворона", "Знайди собі пару". Учні  до написаного по вертикалі слова "толерантність" підібрали на кожну букву слова, які асоціюються з цим словом.
цілих континентів тісно переплетені, слід вчитися поважати один одного. Для заохочення цього 16 листопада 1995 року Генеральною конференцією ЮНЕСКО була затверджена
        Була також піднята така гостра тема, як булінг у школі. Юнаки переглянули відеоролик "Булінг. Як зупинити дитячу травлю" і після перегляду обговорили з бібліотекарем  своє ставлення до проблеми, у якій атмосфері ця проблема може виникнути і якими можуть бути шляхи її подолання.  До уваги присутніх була розгорнута книжкова виставка "Толерантність - шлях до порозуміння".                                                           
                                                                                                           

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.