четвер, 25 січня 2018 р.

Андрій Ляшенко розповів про свята Іспанії

    
Карнавал в Кадісі у лютому Фото А. Ляшенка

    Читачі бібліотеки разом з членами "Travel stories club"  мали змогу поринути в атмосферу сонячної Іспанії. У цьому їм допоміг гість заходу Андрій Ляшенко. 
   З розповіді Андрія Ляшенка присутні на заході дізналися багато цікавого про Іспанію і іспанців. Іспанцям  властиве прагнення до самовираження, для них дуже важливо жити ярким, насиченим життям, спілкуватися з друзями. Іспанці люблять ходити у кафе і ресторани разом зі своєю родиною, брати участь у різноманітних святах і фестивалях, участь у яких, до речі, є дуже престижною.
     "Дивлячись на цю красу, перестаєш розуміти, що може бути по-іншому. Усе, що ми там (в Іспанії) побачили, було красивим та життєстведжуючим. І усі люди були у такому ж настрої і хотіли жити. Те, що ми побачили, ми намагаємося передати своїм знайомим, показати світлини і відео". А. Ляшенко
  
   Також до уваги присутніх на заході була запропонована книжково-ілюстративна виставка "Мандри до ЄС: в об`єктиві - Іспанія", яку підготували працівники Центру європейської інформації.


Карнавал в Кадісі у лютому Фото А. Ляшенка



М. Кордоба, травневий конкурс Хрестів і Фото А. Ляшенка


М. Кордоба,травневий конкурс Хрестів у Кордобі Фото А. Ляшенка


М. Кордоба,травневий конкурс Patio (двориків)  Фото А. Ляшенка

М. Кордоба,травневий конкурс Patio (двориків)  Фото А. Ляшенка







Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.