середу, 7 лютого 2018 р.

Запрошуємо на зустріч "Дивовижна Фінляндія"

Що Ви чули про Фінляндію? Країна озер і лісів на півночі Європи? Це батьківщина Санта Клауса і Північного Сяйва? Але це тільки кілька фактів про цю незвичайну країну, яка крім статусу безпечної і екологічної країни, лідирує у сфері освіти, сміливих експериментах сфери економіки, соціології та розвитку. Запрошуємо Вас відкрити цікаві факти, подивитися  світлини і відео про цю країну, а також отримати відповіді на наступні питання:Чому фінська освіта вважається найкращою у світі і як виглядає типова фінська школа?Що таке безумовний базовий дохід і чому країна готова платити гроші своїм громадянам незалежно від того хочуть / можуть вони працювати чи ні?
Як організовані екопоселення і чому люди об`єднуються у такі? Чи можна жити за принципом "кожному за потребами і з кожного по можливостях"?
Про це розповість Сюзанна Кецмур, громадська діячка, координатор Школи Волонтерів 612, засновниця "Speaking Club Together". У кожній подорожі Сюзанна намагається ознайомитися із соціально-значущими проектами і поділитися знаннями з іншими. Фінляндія багата на унікальний досвід у багатьох напрямках.
Ми чекаємо на Вас 12 лютого о 17:30 за адресою:
Запорізька обласна універсальна наукова бібліотека
пр. Соборний, 142
4 поверх (конференц-зала)


Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.